Liikuntapalveluni

Personal training eli
omavalmennus

Kokonaisvaltaista kehon ja mielenkin huoltoa, joka tähtää johonkin tavoitteeseen. Halusit sitten laihtua, kasvattaa lihasta tai kiinteytyä, omavalmentaja auttaa! Valmennus lähtee asiakkaan tarpeista ja toteutetaan hänen ehdoillaan.

Omavalmentaja kartoittaa lähtötilanteesi ja tavoitteesi ja suunnittelee sinulle ruoka- ja kunto-ohjelman, joita noudattamalla tavoitetilaan päästään. Hän myös huolehtii, että motivaatio pysyy yllä ja valvoo, että tavoite tosiaan toteutuu. Parhaillaan omavalmennus on ikään kuin sielunkumppanuutta asiakkaan ja valmennettavan välillä!

Omavalmennuksen treenityyli on perinteisempää kuntosaliharjoittelua, jossa toki tehdään liikkeitä myös oman kehon painolla, kun taas sivun lopussa esitelty Fibaco on toiminnallisempaa harjoittelua.

Pilates ja
ratsastuspilates

Pilateksessa kehitetään keskivartalon syviä lihaksia. Pilates lisää selän hyvinvointia, ryhtiä sekä nivelten liikkuvuutta. Tämä sopii erinomaisesti sinulle joka teet esimerkiksi istumatyötä, kärsit lievistä alaselkäongelmista tai haluat kiinteämmän keskivartalon etkä kuitenkaan tällä hetkellä pysty sitoutumaan viikottaisiin yhteistreeneihin.

Pilatestreeniohjelman saat nyt hintaan 89€. Se sisältää 2 x 30 minuutin ohjaustuokion sekä ohjelman liikkeineen ja toistomäärineen.

RATSASTUSPILATES

Pilates on erinomainen laji ratsastajille ja siksi sen oppeja pystyy hyödyntämään myös ratsastuspilateksen merkeissä kohti oikeanlaisempaa istuntaa. Ratsastuksessa haetaan syvistä lihaksia "ydintukea" ja pyritään pitämään pinnalliset lihakset rentoina.

Tavoitteena on lihasten oikea-aikainen aktivoituminen ja samaan aikaan haetaan liikkeen rentoutta. Tätä kautta ratsastaja oppii tuntemaan oman kehonsa liikkeitä. Kun ratsastaja löytää omat syvät lihakset hevosen selässä, myös hevonen kulkee automaattisesti ryhdikkäämmin ja käyttäen paremmin omia keskivarton lihaksiaan.

Ratsastuspilatestunnin voit varata muutaman yhteisen lattiapilatestunnin jälkeen huhtikuussa 2018 alkaen.

Fibaco

Fibaco on kotimainen ja laadukas liikunta- ja valmennuskonsepti, jonka jokainen ohjaaja on koulutettu alan huippu-ammattilaiseksi. Ohjauksen ja harjoitusohjelmien erityisyys syntyy yksilöllisyydestä, tehokkuudesta ja kokonaisvaltaisesta lähestymistavasta hyvinvointia kohtaan, jossa asiakas on oman elämänsä rokkistara!

Autamme sinua ensimmäisellä tutustumistunnilla (haastattelu ja kehonkartoitus) ymmärtämään millä asioilla on eniten merkitystä, että saavutat tavoitteesi ja pystyt luomaan itsellesi sopivaa elämäntapaa voidaksesi hyvin. Tutustumistunnin (40€) voit varata suoraan minulta numerosta 044 5672953.

Lisätietoa Fibacosta löydät täältä.

Fibaco paketit ovat all inclusive -paketteja, joihin kuuluu ohjattu harjoittelu, harjoitusohjelmat, ravinto-ohjeet jne. Hinnaston löydät täältä.

X